За къщата

„СамиКан“ е реставрирана 100-годишна къща в сърцето на Еленския Балкан. Тя съчетава духа на миналото с уюта на съвремието.
Къщата разполага с 4 стаи, 3 бани, „Авер клуб“ с открита кухня, кът за четене с подбрани книги, огромен двор с биоградина, външно барбекю, джакузи, детски басейн и паркинг.
В три от стаите на разположение на гостите са King Size спални, а в четвъртата-две отделни легла по персон и половина. Стаите са напълно оборудвани съсспално бельо и хавлиени кърпи от луксозен производител.
Всяка от баните притежава собствен чар. Първата е авангардна посвоему – просторна, със запазен дървен таван от отминали времена и луксозен съвременен интериор. Останалите предлагат красива гледка към природата. Всяка от баните е оборудвана с душ кабина и всички необходими аксесоари.
За удобство на гостите сме превърнали старата кухня в чайна, запазвайки автентичната тухлена печка и свързан към нея джамал, служил през вековете за отдаване на топлина.

В приземието на къщата е „Авер клуба“ с размери 85 кв.м. В този кът за приятели се намира откритата кухня, обзаведена с посуда от миналия век, хладилник с отделна камера, котлони за готвене, тостер, кафе машина. „Аверската трапезна маса“ може да приюти между 8 и 16 души. Двата бара предразполагат за питие преди приятелското събиране на трапезата за обяд или вечеря. През цялото време може да се наслаждавате на близостта до природата, благодарение на големите френски прозорци, опасващи помещението. Допълнителен уют на „Авер клуба“ придава и запазилата се през вековете старинна пещ.
В двора на къщата се е настанил достолепният Стар плевник, непосредствено до него е отделена китната Биоградина, в която всеки според вкуса си може да открие зеленчуци както за вкусни салатки, така и за мезелък. Десертът също е тук – горските плодове, капини, малини, френско грозде ни приканват към тази част на градината, в която може да поиграем на воля както на бадминтон, така и на футбол на малки вратички, тенис на маса и дартс. А защо не и да постреляме с лъкове! За по-малките ни приятели сме подготвили басейн със слънчева вода и водна парзалка, докато големите могат да се насладят на терасата с джакузи.
За по-малките ни приятели сме подготвили басейн със слънчева вода и водна парзалка, докато големите могат да се насладят на терасата с джакузи.
„СамиКан“ разполага с няколко обособени къта за пиене на кафе и напитки на чист планински въздух и всички те с гледка към планината. За късните обяди и вечери на разположение са барбекю и открито огнище.

Гостите могат да се възползват още от:

  • 150 ТВ канала и неограничен достъп до интернет
  • Барбекю на дървени въглища и пещ на открито
  • Кътове за настолни игри (табла, шах и др.)
  • Детски басейн с водна парзалка с размер 3 метра диаметър
  • Открито джакузи
  • Тенис маса
  • Охраняем паркинг за 5 автомобила

Контакти

Искате ли да знаете повече за нас…?
Искате ли да планираме заедно вашия престой…?
Искате ли да направите изненада за любим човек…?
…каквото и да поискате…
…свържете се с нас на телефони:
+359 888 562 828
+359 887 922292

Запитване